Zastava Bosne i Hercegovine

OBUKA “PRIMENA ZAKONA O FINANSIRANJU POLITIČKIH AKTIVNOSTI”: Agencija za sprečavanje korupcije održaće obuku 25. aprila 2024. godine


Agencija za sprečavanje korupcije nastavlјa sa održavanjem obuka za predstavnike političkih subjekata na temu “Primena Zakona o finansiranju političkih aktivnosti” na kojoj učesnike upoznaje sa obavezama i postupanjima u skladu sa ovim zakonom i podzakonskim aktima koji regulišu ovu oblast, kao i sa načinom i rokovima podnošenja godišnjih izveštaja o finansiranju političkih subjekata i izveštaja o troškovima izbornih kampanja. Planirana obuka održaće se u zgradi Agencije na adresi Carice Milice broj 1 u Beogradu dana 25. aprila 2024. godine sa početkom u 10 sati. Obuka će se održati u sali na osmom spratu.

Poseban akcenat na ovoj obuci biće stavlјen na temu članstva javnih funkcionera u političkom subjektu i pravilima korišćenja javnih resursa u skladu sa Zakonom o sprečavanju korupcije.

Pozivamo sva zainteresovana lica da se prijave za učešće na obuci putem imejl adrese finansiranje.ps@acas.rs

Praćenje ove obuke biće omogućeno i u onlajn formatu.

Nakon prijave, svim zainteresovanim učesnicima biće dostavlјen program obuke i link za subjekte koji budu iskazali želјu da obuku prate onlajn.


Izvor: Vebsajt Agencija za sprečavanje korupcije, 22.04.2024.
Naslov: Redakcija