Zastava Bosne i Hercegovine

Drugi o nama


Poštovanje,

Želim da pohvalim kompaniju Paragraf za izuzetnu saradnju sa korisnicima, za izuzetno ljubazne članove tima kompanije Paragraf koji uvek izlaze u susret korisnicima, za sjajno organizovana predavanja za sticanje zvanja revizor u martu, aprilu i maju koja sam pratila. Nadam se da će predavanja opet biti i na jesen pred sledeći ispitni rok.

Kompanija Paragraf je uvek ispred svih, sa informacijama, edukacijama, vebinarima, litraturom…


Hvala vam puno na svemu


Tatjana Jovanović

Poštovanje,

Ovom prilikom želim da se zahvalim celom timu kompanije "Paragraf" na profesionalnom poslovanju, efektivnoj komunikaciji sa korisnicima i saradnji.

Izuzetne pohvale na organizovanim vebinarima i načinima njihovog realizovanja (posebno na organizovanom vebinaru za pripremu ispita za revizore), osmišljenoj aplikaciji Kancelarko, brzini i detaljnosti u pružanja odgovora na postavljenja pitanja, aktuelnim temama, ažurnosti informacija, kao i drugim segmentima poslovne politike koja vas izdvaja da zasluženo budete prvi.

Veoma mi je drago što imam priliku da sarađujem sa vama i ispred preduzeća JKSP "Morava" Lapovo želim vam mnogo uspeha u daljem radu, dobrih inovativnih ideja, široku mrežu korisnika i ostvarivanje postavljenih ciljeva.


S poštovanjem,


Aleksandar Đorđević, Rukovodilac sektora za ekonomske i pravne poslove

Poštovanje,

prisustvovala sam seminaru organizovanom u Čačku 29.01.2020. Osećam obavezu da izrazim svoje zadovoljstvo i pohvalim prezentacije.

Za razliku od nekih drugih seminara koji su organizovani na iste teme, prezentacija Paragrafa je sažeta i konkretna. Pohvalno je i to što seminar i prezentacija nisu namenjeni laicima već osobama koje aktivno prate propise, tako da se ne gubi dragoceno vreme na objašnjavanje osnovnih pojmova. Moje mišljenje dele i koleginice kojima sam prezentacije dostavila.


S poštovanjem,


Biljana Jović, finansijski direktor

Poštovana Jelena,

želim da Vam se zahvalim na pozivu da u svojstvu učesnika prisustvujem Paragraf Business Forumu i istovremeno čestitam na izuzetnoj organizaciji.

Veliko je zadovoljstvo, a pre svega privilegija, mogućnost prisustvovanja skupu na kojem su panelisti eminentni stručnjaci iz oblasti praktične primene propisa.


Srdačan pozdrav!


Suzana Radaković, sudija

Poštovana Jelena,

Ovim putem želim da Vam prenesem moje utiske o nedavno održanom PBF u Vrdniku.

Prisustvovala sam drugog dana Foruma. Izbor tema je bio odličan, predavači su izlagali jasno i vrlo konkretno, što i ne čudi imajući u vidu da su svi usmerene na rad u praksi. Drago mi je što smo imali mogućnost da razmotrimo sa praktičnog stanovišta aktuelna pitanja iz materije RGZa.

Još jednom Vam se zahvaljujem na pozivu i pruženoj mogućnosti da učestvujem na Vašem Forumu, bilo mi je zadovoljstvo. Ponavljam, da je za mene ovo bilo prijatno i sa profesionalne strane značajno iskustvo.


S poštovanjem,


Ljubica Drakulić

Zahvaljujem se na pozivu, bili ste sjajni domaćini. Predavanja su bila odlična i veoma korisna. Uvek je zadovoljstvo poslovati sa kompanijom Paragraf.

Srdačan pozdrav i mnogo uspeha u daljem radu.


Nataša Maravić, dipl. pravnik
Samostalni savetnik

Poštovani,

nas tri koleginice iz Banke prisustvovale smo jučerašnjem savetovanju. Omaškom nismo popunile i ostavile anketni list, naše mišljenju o istom.

Ovim putem izražavamo naše zadovoljstvo i dajemo najviše ocene po pitanju i organizacije i predavača.

Organizovano je u adekvatnom prostoru (jedino bi bilo dobro da su stolice imale bar mali dodatak - stočić, ukoliko je neko nešto zapisao, podvukao…), sa pauzama u pravim razmacima da bi imali dovoljnu pažnju.

Svaki predavač je u svom domenu veoma stručan i izneo je na vrlo razumljiv način suštinu svoje teme, poštujući predviđeno vreme. Predavači, sudija Stošić i izvršitelj Pecelj, imaju dragoceno iskustvo u praksi, što je za ovako živu temu veoma bitno. Prof.dr Nikola Bodiroga, osim nespornog znanja i stručnosti, ima poseban kvalitet u načinu izlaganja, koncizan je i jasan. Izlaganje koleginice Jelena Deretić posebno je bilo zanimljivo u delu opisa elektronskih aukcija, što je za sve nas apsolutna novina.

Želimo vam svaki uspeh i napredak u daljem radu.

Srdačan pozdrav,Branislava Kočić, WO Officer

Poštovani,

svaki put kada uputim pitanje Vašoj redakciji kroz glavu mi prođe misao: "Šta bih ja bez Paragrafa?"
Sve pohvale za ažurne i stručne odgovore, koji mi mnogo znače i pomažu, kako u u rešavanju dilema, tako i za potvrdu mišljenja, kada u praksi naiđem na suprotna.

Skoro da ne mogu da zamislim kako bih funkcionisala bez Vaše elektronske baze propisa.
Samo tako nastavite.

Srdačan pozdrav,


Marija Krstić, ovlašćeni interni revizor u javnom sektoru

Poštovani,

Ovim putem želimo da Vam se iskreno zahvalimo, čestitamo i prenesemo lepe utiske koje nosimo sa proslave 20 godina uspešnog rada kompanije Paragraf.
Uvodni deo programa kao i koncert bili su izuzetno emotivni i lepi. Broj odazvanih saradnika govori o kvalitetima Vašeg poslovanja i kolektiva.
Raduje i uveseljava pogled na nasmejane kadrove i saradnike Vašeg tima koje smo sa oduševljenjem pozdravili.
Naravno, svojim primerom podsetili ste nas koliko su važne pravne i prave odluke u daljem usavršavanju i napredovanju.
Što se koncerta tiče, bio je pun pogodak, za svačiju dušu.

Želimo Vam da i dalje trajete, napredujete i usavršavate se, a kvalitetnim i uspešnim poslovanjem i informisanjem svoj ROK TRAJANJA produžite na NEOGRANIČENO!!!

Goran Turudić, diplomirani ekonomista

Poštovani,

Uz čestitke na profesionalnosti, ažurnosti i posvećenosti osećam potrebu da Vam čestitam na veličanstvenoj organizaciji proslave povodom Vašeg jubileja. Bilo je neizmerno zadovoljstvo sinoć biti deo toga. Zaista na jednom mestu, dve legende jedna koja nam pomaže da plivamo kroz naopaku svakodnevnicu i druga koja nam oplemenjuje dušu. Od srca čestitam i pomalo zavidim svim ljudima koji su deo Vašeg tima.

Radojka Popović

Poštovani,

Koristim priliku da Vama i Vašim kolegama čestitam jubilej i iskažem zadovoljstvo i zahvalnost, što ste mi omogućili da prisustvujem vašem jubileju.
Cela proslava jubileja je bila na ,,visini“ kako se od takve kuće moće i očekivati – stručno, lepo, veselo, ali i sa merom!
Zaista sam uživala i u informacijama o vašim aktivnostima i uspesima, a i u koncertu.
Želim vam još mnogo jubileja i proslava, a mi da nastavimo našu saradnju.

Milica Danilović

Poštovani,

Pričinili ste mi čas i zadovoljstvo da prisustvujem i uveličam proslavu vašeg značajnog jubileja.
Zahvaljujem se na pozivu sa konstatacijom da ste kao i u svojoj osnovnoj delatnosti, tako i prilikom organizovanja ovakve menaifestacije, ponovo podigli lestvicu na zavidnu visinu (da ne kažem nedostižnu), u čitavom regionu.
Želim vam dugo i uspešno poslovanje, a svim zaposlenima da u zdravlju uživaju u svom radu i daljem doprinosu rastu i razvoju Paragrafa.

Ivana Bogdanović

Poštovani,

Želim samo da se zahvalim u svoje i u ime svoje supruge na divnoj večeri i koncertu koji ste nam priredili sinoću Sava centru.
Vaša korporativna svečanost je bila organizovana primereno, ukusno i sa odličnim izborom muzike u zabavno delu tako da verujem da će svim posetiocima i gostima ostati u dugom i prijatnom sećanju.
Želim vam puno poslovnih i ličnih uspeha.

Predrag Ćatić, diplomirani pravnikPoštovani,

Za mene i moj svakodnevni rad Paragraf Lex je najpouzdaniji i najefikasniji oslonac! Ponekada imam utisak da bez njega ne bih mogla kvalitetno da odradim svoj posao. Bezbroj puta su mi zaposleni u Paragraf Lex-u pomogli svojim savetima, odgovorima i tumačenjima. Jednom mi se čak desilo da su me u roku od 20 minuta nakon on-line postavljenog pitanja, telefonskim putem kontaktirali i rešili nedoumicu.

Nemam dovoljno reči hvale. Profesionalizam kakav se retko sreće!!!

Čast mi je što imam priliku da budem pretplatnik Paragraf Lexa i nadam se da ćemo sarađivati sve do mog odlaska u penziju.

Nataša Nikolić

Poštovani,

Obraćam vam se sa željom da istaknem svoje najiskrenije zadovoljstvo profesionalnošću i ažurnošću vaše kompanije. Kao advokat čiji svakodnevni rad zahteva konstantno upoznavanje sa novim propisima, želim da vam zahvalim na tome što iz dana u dan unapređujete svoje poslovanje i time činite naš profesionalni rad u mnogome lakšim.


Advokat Veljko Dostanić

Poštovani,

Na moju žalost nisam bila u mogućnosti da koristim vaš program godinu dana, a od skoro na moje oduševljenje ponovo imam tu priliku. Prosto uživam otkrivajući sve prednosti Paragrafa u odnosu na druge i eto imam potrebu da vam to napišem. Jednostavno, svaka vam čast. Sve pohvale. Sve najbolje u daljem radu.


Marica Tatić, diplomirani pravnik

Poštovana g-đo Đ,

Zahvaljujem na ljubaznom odgovoru i prihvatanju sugestije. Usluge koje vi pružate su zaista neprocenjive za vaše korisnike i ja vrlo često, gotovo svakodnevno, konstatujem da ne mogu ni da zamislim kako bi uopšte moj posao, a i mnoge druge oblasti kod nas, izgledale da vas nema.

Hvala vam što postojite i želim vam sve najbolje u daljem razvoju Paragraf Lex baze, u čemu ne sumnjam da ćete biti veoma uspešni.

Srdačan pozdrav,

Marija

Poštovani, iako je možda malo neuobičajeno, želim ovim putem da vas pohvalim za najbolju elektronsku bazu propisa u Srbiji i da vam se zahvalim što ste bili korektni (i poslovno inteligentni, ako smem da primetim) da potpuno funkcionalnu verziju Paragraf Lex baze u demo verziji postavite na internet za slobodno korišćenje. Pošto sam ja fizičko lice i cena punog paketa je previsoka za moje mogućnosti, vrlo često koristim demo verziju sa vašeg sajta i mnogo puta do sada mi je bila od velike koristi. Naglašavam da su organizacija baze, izgled korisničkog interfejsa, kao i mogućnosti koje baza pruža po mom mišljenju odlično osmišljene i realizovane i da je to nešto što Paragraf Lex izdvaja od ostalih (a imao sam prilike da vidim i neke druge proizvode). Želim vam puno uspeha u daljem radu i da ostanete najbolji! Pozdrav!


Milan Latinović

Redakcijo

osim što nas edukujete, savetujete i štedite nam novac moram da pohvalim vašu kreativnost kako na naslovnoj strani tako i u ostatku časopisa. Dajete pozitivan primer kako budžetski časopis ne mora OBAVEZNO da bude monoton , vec moze da bude i maštovit. Elem, grafički dizajn je čista desetka, a tekstovi su jasni i onima koji nisu experti u ovom poslu. Sve čestitke i dug vek!

Zahvaljujem,

Dobili smo telefonskim putem vrlo kvalifikovan i argumentovan odgovor koji ćemo primeniti u budućoj praksi. Napominjem da tako kvalitetno obrazložen odgovor, odnosno nikakav odgovor na to pitanje nismo dobili ni od jedne ustanove kojoj smo se obraćali.


Tihomir Vemić

Toliko sam se oduševila da sam osetila potrebu da Vam odmah pošaljem ovaj mejl i uputim sve pohvale. Podrška na daljinu, korisnički kutak, organizacija savetovanja - za svaku pohvalu! Pretpostavljam da je u sve to uložen veliki trud i silno vreme, ali sigurna sam da će se sve to vrlo brzo pokazati kao izuzetan poslovni potez. Zaista sam ponosna što sam saradnik jednog takvog tima! Molim Vas da moje pohvale prenesete i ostalima u Paragrafu...


B.Đ.

Poštovani,

Već duže vreme, kao korisnik Paragrafa u bivšoj firmi, a i od kada radim u ***** želim da vam odam priznanje na vašem radu i velikoj stručnoj pomoći. Često mi se dešavalo da imam potrebu da vas zamolim za pomoć - stručni komentar, a na vašim stranama pronađem odgovor baš onaj koji meni treba, a sigurna sam i drugima, posebno zaposlenima u privrednim društvima. Hvala vam. Želim vam dalji napredak i uspeh u radu.

S poštovanjem,


Radoslava Štefanović

Poštovana S,

zahvaljujem se na konkretnoj i brzoj pomoći. Zadivljeni smo vasom efikasnošću i profesionalnošću a uz to sve još i ljubaznošću. Naveli ste nas da malo razmislimo i o sebi. Svojim primerom vraćate veru i ulivate nadu u bolju budućnost. Još jednom HVALA!


Tatjana Popović

Zaista ste profesionalni, imate sluha za potrebe svojih korisnika! Sa nestrpljenjem očekujem svako sledeće savjetovanje sa aktuelnim temama. Samo pohvale čitavom timu Paragrafa!

Srdačan pozdrav


Arsenijevic Biljana

Poštovani

Želim da pohvalim organizaciju i sve predavače seminara „Način izvršenja obaveze dostavljanja godišnjih izveštaja o sistemu i radu interne kontrole u javnom sektoru“ održanog 19.03. u Beogradu. Predavači su odabrali pravu meru informacija, jasno i sistematično izložili odabrane oblasti. Izbegli ste čestu grešku organizatora seminara i savetovanja da polaznike „zatrpaju“ prevelikim brojem novih informacija. Nadamo se i dalje uspešnoj saradnji.


Milica Sekula, interni revizor

Poštovana gospodjo Z,

Najljubaznije se zahvaljujemo redakciji "Paragraf", posebno g-đi S. Z, na predusretljivosti i ažurnosti u dobijanju odgovora na postavljena pitanja. Redakcija "Paragraf" je redak primer visokog nivoa profesionalizma u poslovanju. Takođe, želimo da Vam čestitamo na oceni koju ste dobili od strane Eaton Electric-a i rangirani kao "A" saradnik, što samo potvrđuje i dokazuje visok nivo kvaliteta u poslovanju Vaše kompanije. Nadamo se da će naša saradnja i nadalje biti uspešna i odvijati se u duhu dobrih poslovnih odnosa.


sekretar Muzičke škole " ********* ******** "

Poštovani,

Dobio sam Vašu ponudu za prezentaciju novog Zakona o stečaju. Kako ta tematika nije u delokrugu našeg posla zahvaljujem Vam se na trudu ali pošto duže vreme osećam potrebu da Vam se obratim, koristim ovaj momenat da Vam saopštim da sam kao direktor ove Filijale dve godine sarađivao sa Vama i to je bilo veoma uspešno iako ste Vi tek razrađivali projekat. Na žalost moju i Vašu ja sam tu saradnju raskinuo i dao poverenje Vama konkurentskoj firmi koja mi je ponudila instalaciju na većem broju računara i besplatnu zbirku propisa sudske prakse. Sada priznajem da sam pogrešio i još jednom želim da Vas pohvalim kao firmu koja ima veoma visok nivo profesionalnosti i doslednosti u poštovanju dogovorenog što je danas u poslovanju retkost. Iako mi nismo neki veliki poslovni partneri mislim da će Vam ovaj dopis biti bar mali podstrek da nastavite u tom pravcu a ja ću, kao što sam i do sada činio, govoriti o Vama pohvalno u svakoj prilici u kojoj se nađem i na taj način pokušati da dam skroman doprinos Vašem daljem napretku.

S poštovanjem,

RZZO FILIJALA

Zadavoljstvo mi je da izrazim svoju zahvalnost na izvanrednoj i plodonosnoj saradnji Kompanije Paragraf i našeg fakulteta. Zahvaljujući agilnosti i visokoj profesionalnosti Vaše kompanije, značajan broj naših studenata je osposobljen za upotrebu Vaše elektronske baze podataka i to bitno doprinosti njihovom pravnom obrazovanju i kulturi. Bilo je pravo zadovoljstvo i velika radost za mene da sudelujem u dodeli naših zajedničkih sertifikata studentima.


Profesor dr Vesna Rakić-Vodinelić,
Dekan Pravnog fakulteta Univerziteta Union

Imao sam urgentnu potrebu da ponovo instaliram Paragraf Lex jer su mi ga u servisu deinstalirali. Usplahiren, ubrzano i nerazgovetno govoreći, pozvao sam vašu firmu i na sreću dobio ********** ************. Izuzetno strpljivo me je saslušao, shvatio i odmah rešio problem slanjem aplikacione diskete. Za 24h ponovo sam bio u mogućnosti da koristim pravnu bazu. U vreme arogancije, nevaspitanih službenika zaista me obradovala poslovnost, ljubaznost i način komunikacije tog (za mene) mladog čoveka. Želeo bih da ostanem u uverenju da su i ostali u vašem timu njemu slični, što bi zaista bilo adekvatno vašem stručnom renomeu. Ostao sam veran pretplati, bez obzira što mi često i neke druge firme šalju prospekte - jer nisam ubeđen da mogu da vas dostignu. Zahvaljujem se i vama, što ste ili stvarate tim u kome će biti mesta za mlade ljude poput B."


Prof. dr Nikola Ivančević